OM OSS

Hunden i Centrum är ett initiativ för alla hundägare i Sverige vars syfte är bland annat att öka medvetenheten och sprida budskapet om vikten av att ta hand om sin hund och tillgodose hundens behov. Utbildning kring att ta hand om ett liv bör och kommer alltid att vara kostnadsfritt från vårt håll, det ska aldrig handla om något annat än hundens värde. Vi vill utbilda, förändra och dela med oss av kunskap, motivation och inte minst glädje!

Hos oss är alla välkomna, oavsett ursprung eller ras. Långa öron, korta ben, kroksvans eller smal nos.
Det spelar ingen roll. Vi vill ha med oss alla!

För att underlätta för dig i din vardag med din hund håller vi även på att ta fram en tjänst i form av en app som kommer att organisera för dig som hundägare och för din hund och det gör vi med ett fantastiskt team bakom. Vi tycker att det saknas ett ställe där vi kan samla allting runt hunden och göra det lättillgängligt. Tänk att snabbt kunna ha tillgång till all fakta om din hund och din hunds historia precis när du behöver det. En digital hunddagbok helt enkelt!

I appen (som dessutom kommer att speglas här mot hemsidan) kommer du genom smarta funktioner att kunna samla allt om din hund, för att underlätta livet för er hundägare med ett tydligt fokus på hunden. Appen och hemsidan kommer även att bjuda på roliga digitala event, föreläsningar och filmer. Vi väljer att lyfta fram hundprofiler i Sverige som kanske inte alltid syns i den stora massan. Sådana som vi tycker arbetar med hund på ett etiskt och kärleksfullt sätt. 

För ett tryggare och bättre hundsverige, vi sätter helt enkelt Hunden i centrum!